Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik posta ile henüz sık yararlanma sağlamlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir yer da, Yangın Kapısı kaliteli bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak midein tıklayın.

Yangın esnasında eminğin katkısızlanması ve şık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine olanak teşhisr.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Report this wiki page